Todays my birthday



Idag inleder jag min 19onde vår på denna jord. Detta år har det hänt så otroligt mycket i ens lilla liv. Arton var en stor grej, en häftig grej. Nu är man nitton och har ett års livserfarenhet av verkliga världen, vuxenvärlden. Ohdear vad man har upptäkt, insett, lärt sig och förstått saker. Både bra och dåliga.

Men idag ska vi inte tänka på det förgångna utan se framåt, det är 5 veckor till klassskivan och Italien och 2 månader och 3 veckor kvar till studenten. Så nära, så nära och lite kvar nu.


- Skål!

Mars månad

Då var det Mars.
En månad där snön äntligen smälter bort, det blir varmare och man blir helt enkelt gladare för våren närmar sig. Perfekt månad minsan. Inte minst för det är min födelsedag om två veckor, känner mig astaggad på den fronten i alla fall! 19 years old and still going strong. Ett år äldre, ett år smartare.

Kan dock inte påstå att mars kommer vara smärtfritt, nej nej. De kommande veckorna väntar så mycket SKIT i skolan samt fester hit och dit med skivor som startar igång. Jag kommer bli ruinerad! Inte minst att jag kommer vara helt slut.

Från och med nästa vecka ska jag börja mitt lite "sundare" liv. Eller vet inte riktigt om det blir sundare för jag lär inte sova något eller få någon ledig tid. Men fram till min födelsedag ska jag inte gå ut, utan det är bara skivor som gäller, kommer det drickas något? På min egna såklart, men tror inte på de övriga vardagsskivorna. Vi som har så sjukt mycket prov framför oss. Inte värt det.
Sen ska jag börja satsa ordentligt med träningen och matcherna, äta bättre och förbereda mig inför de stora festerna den 20 april och studenten. Bäst så, plus att plånboken lär bli glad med lite paus från allt användande.


Som onsdagar ska vara

Godmorgon!
Känner mig ganska seg idag, inte konstigt med att jag landade i sängen halv sex i morse. Men att jag skulle må såhär idag hade ja nog inte räknat med...
Kvällen var lång men rolig. Hade träning och körde skiten ur mig till halv tio, sen snabbt hem och fixade sig och in för att möta upp Maria, Cindy, Hanna, Martin och David vid tuben sen bar det av mot Rose där det dansades och busades fram till två tiden, därefter drog vi vidare till White för en snabb danssväng innan vi tackade för oss. Usch mina fötter gjorde så ont att det kändes som att de blödde av sår, och att huvudet värkte som attans.
Men det var en kul kväll, en standard onsdagsutgång helt enkelt!

Idag har man sovit bort hela dagen förståss. Känns lite ovärt kanske. Men sömn, mat och träning gör kroppen gott! Nu blir det nog en film och kanske en promenad, solen tittade nyss förbi!

- Rose Nattklubb

- White Room

RSS 2.0