I'ts hard not to follow your heart


panik, ilska, tårögd

DÖ FILOSOFI,
DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Stort beslut

Igår fick jag ta ett stort beslut.
Ett beslut jag länge gått och velat om, ett beslut som jag helst försökt att undvika då jag blir tårödg vid bara tanken av det. Men nu är det gjort och för-känslorna har nyligen börjat lägga sig. Igår kväll var det jobbigt, jag låg länge och tänkte på hur det skulle bli den kommande tiden och om jag gjort rätt. Och efter mycket om och men kom jag fram till att det är detta jag vill, detta känns rätt. För nu är jag fri.
Fri från pressen, fri från krav, fri från fasta tider och fri från enformighet och outvecklande. Men främst fri från begränsningar och migsjälv.
Jag kommer äntligen få chansen att bestämma vad jag vill göra, hur jag vill göra det och när det ska göras. Ingen som säger ifrån eller tvingar mig till saker när jag är trött, stressad eller vad det nu kan vara.
Faktum är, att detta beslut har gett mig så mycket möjligheter och chanser att jag nästan aldrig kan tänka mig att gå tillbaka. Även om det var något jag gjort under en lång tid, och som jag innerligt älskat att göra under en period men som det nu svalnat och magen knutit sig vid de tillfällen jag blivit släpad dit.
Jag kommer förstås aldrig släppa taget om allting, inte direkt. Det finns inom mig och kommer alltid vara något jag älskar att göra. Fast inte på samma sätt längre, inte med samma passion eller presentationsglöd.

Förut var handbollen allt, en livsstil.
Nu är det bara ett intresse och en hobby.

Jag är glad att jag tog beslutet att sluta. (speviellt efter min sista och misslyckade träning igår)
För nu kan jag äntligen få fokusera på mig och inget annat. Träna på mina villkor och utöva saker jag länge velat.
Det känns fantastiskt!


Konstigt

Isn't it ironic?
We ignore the ones who adore us, adore the ones who ignore us, Love the ones who hurt us, and hurt the ones that love us


Ju äldre man är dessto roligare blir det!

http://www.zippersthlm.com/




(förskräckliga bilder på mig, men de bjuder jag på! för denna gång)


I'ts true. It's so true...

Sometimes, when you give up on someone, it's not because you don't care anymore, but because you realize they don't!


Det är så att håret reser sig!


Sjukling

Är det inte typiskt?
Såklart ska veckans soliga dag vara en ligga-i-säng-sjuk-dag. Men jag ser det som en chans till att vara hemma och plugga inför geografiprovet, förbättra chanserna att bli frisk och ta hand om migsjälv lite. Dagen började bra då jag lyckades gå upp tidigt och ta en lång avkopplande dusch, ha mask, lång impackning, göra naglarna fina samt äta en lugn och nyttig frukost. Perfekt!
Nu sitter jag i myskläder och en kopp te, och ska ta mig an arbetet strax. Kommer nog gå galant. Förhoppningsvis blir jag klar med instuderingsfrågorna i dag. Vore great då det finns annat som behövs pluggas på.

Det enda jag saknar just nu är att träna...
Så fort jag blir frisk blir det back on track till träningen!
Cant wait!

Så olika, men endå så lika.


Syster <3

If I could turn back time!




Alanya 2011


Om det endå vore så...


Every day is another day

Sometimes I think that everything would have been better if we played by the rules.
But for some reason, we keep on walking.


Jag har aldrig haft så roligt med någon annan än som jag har med er


Note to self:

"Bea, snälla skärp dig.
Väx upp.
Var inte så godtycklig, naiv och tror att man klarar sig igenom livet med ett leende på läpparna.
Världen där ute är kommer vara hård mot dig och dina godtyckligheter. Du kommer inse det på riktigt en vacker dag, och den dagen är nära. Se runt omkring dig så förstår du nog att allting är inte är så lyckligt och bra som du vill att det ska vara. Som i den drömvärld du förtillfället lever i.
Snart blir du sårad, djupt sårad. Som många gånger tidigare.
Låt detta bli din viktigste läxa och lär dig av den för en gångs skull. Det är dags att ändra inställning och visa att du är självstående. Be strong.
Hoppas detta blir min sista påminnelse till dig. Så många gånger jag fått ta upp samma crap all over"

Sista höstlovet

Då har även detta lov lidit mot sitt slut. Känns så otroligt trist! I onsdags sa jag till min mamma "Oh shit det är redan onsdag!" Tiden har verkligen flutig sin väg och allting gått så jävla snabbt. Det är ett tecken på att man har haft roligt. Jag kan minsan påstå att detta var det bästa och mest händelserika lovet jag haft. I love it!
Älskar att ha mycket inplanerat (inte läxor och annat skit förstås!) då har jag saker att se fram emot och slipper vakna upp och tänka "vad ska jag göra idag?" Det är iofs skönt ibland, men ja föredrar hellre planerat!
Liten summrering av veckan då:

Lördag + Söndag: Jobb jobb och jobb. Sova ut.
Måndag: Mysig hemma film/fest hos Maria
Tisdag: Rihannas konsert
Onsdag: Shopping + Utgång Rose och Whiteroom
Torsdag: Vila upp sig
Fredag: Familjeshopping + jobb
Lördag: Släktkalas + BÄSTA UTGÅNGEN till Två Grabbar och efterfest
Söndag: Bli människa igen, överleva dagen

Då blir det back to reality i morgon med skola 09.30. Har en grymt stor söndagsångest. Men får se det från den ljusa sidan och tänka positivt fram till nästa lov. Inte långt kvar nu! Drygt 6 veckor något vare va?
Nu ska jag gosa ner mig i min stora varma säng med nya vampire diaries avsnitt.
Ha en trevlig söndag alla!

Så sjukt klockren låt, helt galen. Som denna vecka har varit ;)




Festarnas festkväll

Idag är man minst sagt sliten. Känns inte sådär jättebra direkt. Men var det värt det? ABSOLUT!
Skulle nog beskriva kvällen som lyckad. Oj så lyckad den var!
Först en jättetrevlig barrunda på Daam med sköna gänget och tillslut dansa tills du stupar på Två grabbar & Kök. Och för att förgylla kvällen ännu mer blev det efterfest för oss + ett stort gäng fram till sju i morse. Eller jag missade sista timmen då jag lyckades stänga ögonen lite tidigare än de andra gjorde haha. Landade i min sköna säng runt sju tiden i morse, nöjd och belåten!


DJ-Berra levererar!


Älskade lördag

Ikväll händer det grejer på sveavägen, det kan vi lova!
En riktig partykväll av högsta kvalité med de allra bästa partybrudarna. Vad mer kan man önska sig?

NU KÖR VI!!


This is what i want to feel everyday


The girls levererar

Jag lever!
Haha till viss del, känner mig otroligt sliten från en av de 10 bästa kvällarna ute. Har nämligen ingen koll på hur många kvällar som varit riktigt bra och kan inte heller riktigt säga att det var topp tre. Men lyckat var det definitivt!
Kände mig grymt taggad inför en favoritonsdags utgång som det inte varit så många utav på sistone. Seriöst, inget kan slå onsdagar! De är så mycket bättre och roligare än att gå ut på helgen. No doubt. Så äckligt synd bara att man inte får chansen så ofta då skolan ska alltid vara i vägen. Fan då.
Hur som, fick äntligen göra mig i ordning i lugn och ro, fixade utväxten på håret och smörjde in mig med en rosdoftande loation. Sen när har man tid för sådant nu längre?
Vi halv nio snåret åkte jag in och mötte mina sköna lirare Maria och Cindy på Daam i Odenplan. Där träffade vi en massa snygga ekerömänniskor och älsklingsHanna kom dit lagom till att vi skulle gå haha. Runt kvart i elva drog vi sedan vidare mot nattlivet fulla av skratt. Checka in på Rose och dansade loss fram till två, därefter drog vi till efterfest på Whiteroom och körde slut på fötterna. Vid femtiden anlände jag sedan i min säng.
En riktigt festkväll!!


@ Rose




Wow!

Konserten var helt INSANE!
Något av det bästa jag sett i både show och musikframträdande. Absolut högsta betyg!
Är helt till mig, så äckligt nöjd från kvällen.
Rihanna, I love you!


Då kör vi - RIHANNA!!

 




RSS 2.0