Onsdag - Lilllördag

Tjabba!

Vilket härligt väder som Stockholm har erbjudit oss idag! Känner mig så pigg, fräsh och taggad på en rolig och fartfylld kväll med brudarna och Martin + sällskap. Kommer bli sjukt kul!
Duktig som jag är (För tillfället) har jag pluggat på mitt satans projekt hela dagen, eller smått och skrivit lite åt gången hela tiden. Det börjar nog forma sig, men jag är långt ifrån klar.

Ikväll är det träning mellan 19:30-21:30 sen bär det mot stan för en efterlängtad onsdagasutgång. Listorna är fixade, sällskapet är fixat, humöret är som alltid på topp och klädsen är klar inom kort. Det kommer bli en grym kväll!

För att tagga upp ännu mer tar vi min favoritlåt

Nause- Mellow 

Naveln är utsmyckad

Äntligen är den gjord!
Shit vad nervös man var, kändes som att jag nästan skulle svimma ärlig talat. Inte av smärta utan nervositet. Fast Maria såg mer ut som hon skulle svimma mer än mig haha. Tur att jag inte tittade för då hade jag garanterat svimmat.
Men nu sitter den där! Blev så himla fin och är jättenöjd minsan. Har ingen bra bild för man är lite svullen , men det lär synas på bilder framöver så ingen brådska haha.

Tisdag

Lovet har sparkat igång med full fart vilket leder till större ångest att man inte gör något vettigt, eller snarare saker man BORDE göra. Därför kunde jag inte vara kvar i sängen vid halv åtta i morse och låta mitt fina projekbetyg glida mellan fingrarna så då flög jag upp ur sängen för att sätta mig vid datorn och sortera projektdokument, skriva klart ALLA intervjuerna och påbörja rapporten. Shit vad duktig jag känner mig nu som gick upp tidigt och allt. Eller det var nog inte med vilje direkt, jag vaknade med en klump i magen att detta skulle gå åt skiten om jag inte gjorde något NU.

Så nu har jag suttit i några timmar, känner mig ganska nöjd för stunden. Fick mer gjort än jag hade tänkt mig så det är något positivt. Med tanke på att jag ska till kiropraktorn klockan två sedan möta upp en fin vän på fika så kändes det bra att få en del gjort innan det. Fortsättningen följer när jag kommer hem senare också!

Nu blir det duchen, sen fixa sig och åka.
Ses snart Olli Bolli

Everyday should be someting you want to experience all over again


Åh vill att min första tatuering ska bli gjord så snart som möjligt! Har blivit så sjukt inspirerad av alla underbara bilder man hittar och när vänner gör sådana fina tatueringar. Snart är det också min tur!


    


Söndag

Vilken spraklande morgon!
Humöret, kroppen och allt är på topp just nu. Känns som att man kommer vara sjukt effektiv denna vanligtvis tråkiga söndag. Vilket är EXAKT vad jag behöver just nu. Så ska nog sätta igång med att få lite saker gjort som skjutits upp ett par dagar. Hihi.

Till att börja med så har jag idag spelat min första AIK MATCH mot Spiifen tidigare i morse. Det gick bra och jag gjorde mål plus att laget vann vilket var en härlig start på dagen. Kanske därför jag är så taggad? Om inte minst vilket väder som bidrar till det hela! Känns som att jag skukke kunna springa milen!... shit, nu överdrev jag brutalt...

Nej nu ska jag sätta igång och vara effektiv-Bea. Sen kanske en film för att belöna migsjälv.
Tjingeling!


- Ge mig sommar!

If I loose my patience, you must try to understand





Tja, Sjuklingen här!
Shit vad det suger att vara sjuk, måste vara bland det tråkigaste som finns! Speciellt när man är så taggad på annat som att jobba och tjäna pengar, umgås med vänner och gå ut. Då finns det inget värre än att vara hemma, sängliggandes och sova dagarna i ända. Kanske var ment to be med tanke på dessa stressiga, ickesovande och energislösande dagar som varit. Som man bäddar får man ligga!
Lite skönt kan det nog vara dock, jag kommer knappt ihåg en helg jag inte jobbat, inte varit uppbokad och inte varit hemma två dagar i sträck. Så lite qualitytime med familjen skadar väl inte.

Skönt nog kan jag säga att jag blir bättre och bättre, så förhoppningsvis i morgon kommer jag vara fit for fight. Har inte feber idag eller ont i halsen and that what all matters!
För att denna dag ska gå fort och vara mysig nog så man inte klättrar på väggarna så har jag underhållt migsjälv med filmer, och den bästa idag måste jag nog säga var Bend it like Beckham. Perfekta sjukfilmen med bra skådespelare och rolig story.
Tio poäng till den!


Kryssning 2

Helt galet vad en kryssning har att erbjuda! Dessa två turer har gett oss så mycket roligheter, knasigheter, njutning och minnen så vi lär klara oss på glädjen och ruset ett tag framöver i denna trista, gråa vardag med miljoner (känns det som) prov, läxor och sena skoldagar. Inte minst sagt vilket SKRATT vi fått. Åt alla, för alla, med alla.

Tack mina bästa tjejer och Studentfabriken som arrangerade dessa otroliga resor!






Kryssning 1 - sum up

Fyra ord:


Jävla
Fucking
Awesome!


<3


Kryssning!

Idag smäller det flickor!


Årslöftet

Då kan jag äntligen bocka av en grej från min årslista (finns längre ner i bloggen)
Nämligen NAVELPIERCING!
Ska boka tid till nästa vecka då jag redan förköpt mitt håltillfälle, nu finns det ingen återvändo!
Tre års väntan och nu blir det av minsann, kommer bli så ruskigt fint i sommar!


Live the way you love, love the way you live


Alanya bokad!

Då var allting äntligen klappat och klart!
Den 1 juli - 15 juli åker jag och mina snygga tjejer Julia och Hanna ner till älskade Alanya för två veckors galenheter! Kommer bli helt fantastiskt roligt med grymma minnen och varma sköna kleopatrastranden.
Jag säger bara, älska turkiet!


Se upp i backen, tre hål i nacken!

Snart väntar en heldag med pulka, varm chockolad och tjejmys tillsammans med några riktigt fina tjejer!
Undra vem som bryter ett ben först?

Vad gör vi? Nu kör vi!

Om en vecka kommer den händelse som mina kära vänner och min klass länge väntat på, nämligen...
STUDENTKRYSSNINGEN! Det kommer bli en upplevelse vi sent kommer glömma och som grädden på moset, blir det EN TILL KRYSSNING veckan efter!
Alltså två kryssningar inom loppet av en vecka, kan det bli mer fantastiskt!?
Då taggar vi inför första trippen med vänner från när och fjärran den 15/2 och därefter klassens flipp den 22/2


Bloggtorka?

Hej kära vänner!

Galna tider har gjort all tid sysselsatt, som ni med all säkerhet märkt här på bloggen. Ber om mina intersta ursäkter för det och hoppas på bättre uppdatering om klockan och humöret tillåter :)
Sedan skolan startade igång igen har det vart full rulle, inte minst med saker som ligger lite "utanför" skoltid som exempelvis vår studentskiva, flak etc. Ett mycket krävande men även roligt arbete som jag tar på mycket stort allvar för att göra det så bra som möjligt. Vilket resulterar i mängder med möten, frågor, fix hit och dit, minst sagt en massa energi.
Även projektarbetet har vart ett hett ämne att plugga till dessa gångna veckor, med tanke på att vi ska lämna in vårt första utkast om ca 2-3 veckor och att vi inte fått fram så mycket information så har det vart bland annat prio ett. Det är även väldigt roligt att fördjupa sig inom förebyggande träning och intervjua olika specialister för att få fram information, har gett i alla fall mig en större inblick kring idrottsvärlden och rehabilitering.
Kanske kiropraktor, naprapat eller sjumgymnast skulle vara något för mig i framtiden? Arbetet har gjort mig otroligt inspirerad.

Träningen har dessutom börjat sätta sina spår på kroppen, kanske inte utseendemässigt men jag känner mig allmänt starkare samt att mina handbollsskills förbättras sakta men säkert. Denna förändring har nog skett i med mitt lagbyte till AIK, vilket känns som ett av mina bästa val detta år. Helt fantastiskt samt att tjejerna är sköna och roliga!

Nej slut på babbel och åter till jätteroligt plugg...

RSS 2.0