Bloggtorka?

Hej kära vänner!

Galna tider har gjort all tid sysselsatt, som ni med all säkerhet märkt här på bloggen. Ber om mina intersta ursäkter för det och hoppas på bättre uppdatering om klockan och humöret tillåter :)
Sedan skolan startade igång igen har det vart full rulle, inte minst med saker som ligger lite "utanför" skoltid som exempelvis vår studentskiva, flak etc. Ett mycket krävande men även roligt arbete som jag tar på mycket stort allvar för att göra det så bra som möjligt. Vilket resulterar i mängder med möten, frågor, fix hit och dit, minst sagt en massa energi.
Även projektarbetet har vart ett hett ämne att plugga till dessa gångna veckor, med tanke på att vi ska lämna in vårt första utkast om ca 2-3 veckor och att vi inte fått fram så mycket information så har det vart bland annat prio ett. Det är även väldigt roligt att fördjupa sig inom förebyggande träning och intervjua olika specialister för att få fram information, har gett i alla fall mig en större inblick kring idrottsvärlden och rehabilitering.
Kanske kiropraktor, naprapat eller sjumgymnast skulle vara något för mig i framtiden? Arbetet har gjort mig otroligt inspirerad.

Träningen har dessutom börjat sätta sina spår på kroppen, kanske inte utseendemässigt men jag känner mig allmänt starkare samt att mina handbollsskills förbättras sakta men säkert. Denna förändring har nog skett i med mitt lagbyte till AIK, vilket känns som ett av mina bästa val detta år. Helt fantastiskt samt att tjejerna är sköna och roliga!

Nej slut på babbel och åter till jätteroligt plugg...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0