Måndag

Jaha, men det här gick ju bra!
Började dagen med italienska, kanske inte den mest uppiggande lektionen att börja med. Men jag har hellre den lektionen än någon annan. Därefter väntade Engelska och tillslut NK. Där jag äntligen blev klar med instuderingsfrågorna som skulle vara klara till v.51. Underbart!
Bara för att det var en sådan bra dag ida, så åkte jag, cindy och maria<3 till stan för lite shopping. Kände att jag kunde unna mig lite smågott efter allt slit med läxor och jobb på senaste tiden. Så det blev ett par strumpbyxor sonm jag har skitit i att köpa hur länge som helst nu, ett par glasögon. Inte med styrka då förståss. Sen en jättefin jacka från Salt, liknar lite gran en jacka från odd molly eftersom den är ljusrosa och så. Men riktigt fin! Ska jag ha i morgon är det bestämt :)
En helt okej dag faktiskt!


Man blir aldrig besviken på Enrique Iglesias


La ciudad con mi amiga favorita!

Idag fick jag offra min sovmorgon för denna solstråle, och visst var det värt all sömn! Ville så gärna träffa henne då vi inte kunnat ses så mycket sedan jag kom tllbaka. Ja, ett fullspäckat liv man har..
Vi åkte hur som in till staden för lite "shopping" men det blev inte så mycket för mig. Var helt inställd på att handla en massa, men det blev inte ens ett linne för jag hade inte tid, (ni vet att jag har sådan beslutsångest med allting) och sen så var ja tvungen att åka tillbaka mot ekerö redan vid 2 för att jag skulle börja jobba senast vid 3-20.30. Inte det skönaste passet man haft men det är bara att stå uuuut. Nästa vecka är en drömvecka, har bara ETT PASS. Så underbart! Den tiden ska tillbringas med läroböcker och att få sova och träna ordentligt. Ska bli skönt.
Det var min dag det!


Hon är ju så snygg att jag håller på att dö! Om jag vore kille skulle ja lätt haffa denna brud <3


Horoskop

  Tur
Något du hoppats på kommer att inträffa. Detta kommer att få dig väldigt glad och hoppfull.
  Hälsa
Eftersom du vill att tiden skall räcka till så mycket är stressen det största hotet mot din hälsa.
  Ekonomi
Idag gäller det att ha is i magen om du handlar med värdepapper. En affär som till en början verkar lockande kan visa sig bli en förlust för dig.
  Arbete
Dina arbetskamrater kanske underskattar ditt arbete idag. Försök att undvika hårda ord i diskussionerna som följer.
  Kärlek
Du finner det svårt att komma någonstans med den person du är intresserad av. Ta det litet lugnare så skall du se att det går bättre.
  Relationer
Om du bjuder till lite kan du lägga många familjekonflikter bakom dig. Sammanhållningen kommer stärkas.

Jag blir lika chockad varje gång, (nästan i alla fall) Detta stämmer så otroligt bra. Och har gjort det hittils. Vill ni också kolla erat horoskop? www.ditthoroskop.nu 

Egoegoegoego

HAahhahahahah hittade några bilder från 2008, haha jag tror ja dör! Tyckte ja var snyggast i världen, det gör ja fortfarande!... noooot.

 


fullspäckat

Har varit igång sedan 06.30-..vi säger att jag lägger mig om en halvtimme! (23.00)
Skola, plugg, utvecklingsamtal och jobb.
Antar att det är så dagarna kommer se ut de kommande veckorna, dock inte med utvecklingsamtal dåra. Fy fan jag är helt slut. Men vill man ligga på topp och desutom få en en massa cash så är det så livet får se ut ett tag framöver. Kan glädjas av att ja åker om 3 veckor, äntligen<3
Är det normalt att inte ha ett liv nuförtiden?..

Det här var droppen!

Jag känner mig så enormt besviken, och skäms en aning över hur blondiner tänker. Och nej, jag snackar inte om mig själv. Till skillnad från andra så har jag faktiskt lite hjärna, inte fullt ut men jag har lite. Men när jag hörde det här så ville jag nästan skjuta misjälv. Inte undra på att så många har fått en sådan fel uppfattning om blondiner. Det här är ju pinsamt!!
En tjej i min italienskakurs (blond tjej) går fram till läraren (Dario) efter lektionen och ställer en fråga:

- Dario, hur säger man spagetti på italienska?
Han bara skakar på huvudet och höjer ögonbrynet.
- .. em spagetti? Vad trodde du det hette annars?..
- Asså jag vet inte, bara undra liksom..

Nu drar det igång igen

Nu har träningen börjat dra igång på allvar igen, skönt det! Jag känner så tydligt hur kroppen blir allt mer slö, och jag hittar ouppskattade överaskningar när man tittar sig i spegeln, nej tack det måste bort!
Har blivit så galet taggad på att gå och träna på gym, eller bara springa innomhus istället för i detta hemska väder. Men det verkar ganska ovärt att skaffa en gymkort nu när jag knappt har någon övrig tid i allt jag kan tänkas göra under dagarna. Jobbet har blivit en stor del på fritiden, och träningen likaså. Därefter kommer såklart skolan som jag ska börja tillbringa mer tid på. Får ingenting gjort hemma, för det ser jag bara som min "fria tid" så jag ska stanna kvar i skolan ca 1-3 gånger i veckan och plugga. Funkar hur bra som helst! Stannade kvar igår innan träningen en timme extra. och jag fick nästan klart på alla mina instuderingsfrågor till italienskaprovet nästa vecka?! Det är helt underbart vad bra det är ! Slipper jag den stressen i alla fall. Nästa tillfälle är på fredag då jag slutar 13 och har utvecklignsamtal vid 4. Då har jag tre timmar på mig att göra något bra. Perfekt!

Men som sagt, åter till träningen.
Snart är det dags för skol-dm. Yes vad undrbart! Har längtat som en galen gris på att det ska börja, alltid lika roligt med tuneringar inom skolan. Sedan kommer den "årliga" lussebullsbakningen hos våran tränare. Haha, vad säger ni om det? Våran handbollstränare ÄGER. Det är inte alla som får baka bullar när andra (som t ex fotbollen) får ha fysträning i snöstorm. Hahah love it! <3


Ett uttryck

"jag har en plan" Det säger jag nog hela tiden till mina vänner och bekanta. Men om sanningen ska fram så har jag en ganska stor plan med livet och hur jag ska hinna med allting jag vill göra. Men håller jag mig till den planen? Inte det minsta! Jag ser det mer som ett mål jag vill sträva mot, för om det skulle vara en plan hade min vardag sett ut på ett helt annat sätt än vad den gör för tiillfället samt att jag skulle vara en aning mer tålmodig och inte skjuta upp saker. Vilket det förståss inte gör haha.
Men det är mycket nu, tvåan på gymnasiet är inte lätt. Speciellt om man läser naturkunskap-A och svenska-B, haha its killing me! Som en klasskamrat till mig hade föreläst för några ettor i svenska. De hade varit slarviga med att lämna in en recension, (så som vissa av oss också varit) så förklarar han för dom att om de inte sköter sig nu så kommer de faila stort i tvåan. Då våran svenska-b kurs var lika stort som alla deras kurser i årskurs 1. Jag kan inget annat än hålla med honom, det är fruktansvärt vad stort arbete som ligger över oss. Och värre ska det tydligen bli...Det är många i vår klass som la ner över 24 h på att plugga inför ett prov vi hade för någon vecka sedan. Det var, som vi kallar det, "domedagen" när provtillfället kom. Alla var väldigt nervösa.
Oj, nu känns det som jag pratar outside the box. Men ibland känner jag med skolan, jobbet, you named it. Att jag bara vill lägga ner allting och göra vad jag känner för förtillfället. Men då kommer jag alltid på min "plan" med livet, och hur misslyckad den skulle bli om jag gav upp redan nu.
Jag tänkte berätta om mina planer för er så småningom, men än så länge är allting ganska ostabilt. Så när jag vet mer 100% procentigt säkert så ska jag dela med mig av mina tankar och framtidsplaner. Jag lovar er, det är stort. Ni kommer säkert gapa när jag publicerar det här på bloggen eller när jag berättar för mina vänner. Men tills dess, får ni lida med nyfikenheten ett tag till ;)

Aşkım

Ha den äran på din 21-årsdag min älskade, jag saknar dig såå!! <3




Fredag

Yes äntligen fredag, en bra dag helt enkelt, speciellt när vi bara hade en lektion i morse och därefter sex och samlevnad-temadag efteråt. Sådant gillar vi haha!
Men som de flesta andra fredagar så blir det ingen chill för det, för idag bär det av mot doktorn vid 14.20, har fått någon sorts ögoninflamation så mitt ena öga är svullet, ser helt galet ut!
Därefter väntar jobb fram till 9-10 tiden och efter blir det hem då vi har gäster. En fullspäckad dag.

Antar att vi kanske hörs mer i helgen..
Ha det gött tills dess.

Jag och min bubbla

Sen jag kom hem från turkiet har allting varit lite upp och ner. Jag har jättesvårt för miljöombytningar, speciellt när jag varit ute och rest, då blir jag ganska deppig och tystlåten i några dagar. För att jag då har (oftast) haft det otroligt härligt och inte längtat hem något alls. Därför har bloggen blivit liggande ett tag då jag kastades in i skolans läxor och prov som varit och är kommande, var helt enkelt tvungen att lägga krut på läxorna samt jobbet för att komma ikapp. Men nu är jag på rätt spår igen och är taggad till tusen på att få detta så bra som möjligt.
För nu är det nämligen så att jag redan har bokat en ny resa till turkiet ^^
Jag ska dit över jullovet och vara borta i två veckor igen. Alltså under jul och nyår. Ska bli så himla najs! Vilket är bara fem veckor bort och inte 10 veckor som det var förra gången, men nu ska jag satsa på jobbet och skolan så mycket som möjligt innan jag drar iväg så stålar och betygen håller sig i en jämn skala. Vilket då kommer betyda att jag inte kommer blogga så värst mycket, lite som det varit nu. För tillfället är datorn till för : facebook (ett måste! jag klarar mig inte utan den. Min älskling håller sig där inne så vi chattar ganska ofta) sen förståss mejlen och sökmotorn + musik. Det är det jag gör på datorn.

Så vi hörs när vi hörs! :D
en bild på mig och ersan från denna resa, mitt lilla hjärta <3

Hemma..

Ångest! Ångest! Ångest! Ångest! Ångest! Ångest! Ångest! Ångest! Ångest! Ångest Ångest! Ångest! Ångest! Ångest! Ångest Ångest! Ångest! Ångest! Ångest! Ångest Ångest! Ångest! Ångest! Ångest! Ångest Ångest! Ångest! Ångest! Ångest! Ångest Ångest! Ångest! Ångest! Ångest! Ångest..

turkısh turkısh

Tjosan folket!
Har sıtter jag ı lılla Düzce/Akçakoca, en lıten stad utanfor Istanbul longt ın ı bergen, hemma hos mın alskade Ersan och hans famılj. Hıttıls har alltıng varıt super duper, hans famılj ar jattemysıga och otrolıgt snella. Staden ar jattefın med vackra berg och det stora (endlosa) Svarta Havet med nogra hundra meter fron deras hus. Maten ar nogot av det basta jag atıt po lange, so otrolıgt gott!! Sen har ja forstoss lart mıg en massa nya turkıska ord, vılket ar bra do jag forvantas komma hıt snart ıgen. Kanske tıll julen pratas det om..
Vadret ar kanske ınte det basta, har varıt ganska kallt po sıstone och regnade de tre forsta dagarna jag kom hıt. Men tydlıgen ska (sommaren komma tıllbaka) denna vecka med jatteharlıgt vader. Det uppskattas mycket!

Det har redan gott en vecka ı detta underbara land, och jag vıll verklıgen ınte tıllbaka tıll kalla sverıge. Men forr eller senare moste man komma hem tıll verklıgheten.
Blır nog ıngen mer uppdaterıng denna vecka do jag ska njuta tıll hundra ınna jag moste hem ıgen. Om nogon dag so ska vı bege oss vıdare tıll Ankara och kolla laget, det var lıte osakert om vı skulle dıt overhuvudtaget for att det har regnat so mycket ı turkıet att det varıt oversvamnıng po monga stallen ı landet, bland annat Ankara och Istanbul.

Jaja, vı hors senare!! Puss

RSS 2.0