16 MAj

Idag är man ledig igen då, börjar kännas som en vana att vara ledig torsdag och fredag bara gör att man var det förra veckan också. Drog in till Vällingby med Hanna, Sophie och Lisa för att checka de nya sommarmodet detta år. Fanns självklart sjukt mycket saker man ville ha, men man måse tänka ekonomiskt också nu eftersom räkingen på mobilen blev för hög denna månad. Och ja som sa att jag skulle skärpa mig..
Men hittade en by bikini som ja ska köpa vid ett senare tillfälle på Gina Tricot. Men i dag köpte ja en ny BH på H&M för 98:- helt okej!
När det var lunch bestämmde vi oss för att ta en stor buffe vid en resturangsal som inte låg långt ifrån Centrum. De andra tog Asiatisk, men ja tog italienskt. Pastá Carbonarra.
Mycket gott, men otroligt mycket! Orkade knappt halva innan man lät mate rinna ur munnen för man kände sig så propmätt. När vi väl satt där så satt vi där i nästan två timmar och bara snackade massa shit. Mest om killarna i klassen såklart. Så vi kände för att göra en lista på vem som var snyggast. HAHA
Det kom även en diskussion om bröst som slog alla. Att om vi tjejor inte skulle ha några bröstvårtor skulle det vi inte vara blyga för att visa brösten för killarna? Mycket märklig fråga, men det stämmer ju!
Det är ju dom som är pinsamma. Alla annat på brösten visar man ju jämt!
Jag vet, det är konstigt att ta upp det nu. Men det är så sjukt!
Aja, nu väntar ja på att MR ska komma och göra ett besök här hemma;)
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0