Dumma blogg!

asså ja blir verkligen galen! Jag har inte kunnat logga in på bloggen sen söndas-morse -.- Och efter det så hände det jätte mycket som ja så gärna ville skriva om. Vi får ta allt med en gång då nu när den äntligen funkar ;
Lördag:  Var i nya Vällingby Centrum med Linda för att hitta något roligt till kvällen. Kollade in de nya delarna på K:5 och såg mycket intressant. Sen på kvällen drog vi hem till Julia för en liten tjejmidda, grymt  roligt och trevligt!  Stannade kvar till 3 och sedan fick gå hem till en sur mamma.
Söndag: Vaknade rätt sen p.g.a den nya sommartiden. Hade glömt att man drog fram klockan och inte tvärt om så lite stressad blev man. Traskade hem till Julia igen för att snacka med en trött Agnes, Linda och Schulia. Hände med dom en stund innan man själv traskade hem för att göra inget. Minna ville att man skulle komma förbi och baka lite smått och gott med Emelie, så varför inte?
Det var mycket skoj och pjoj den dagen och vi tittade på en film som dom var på discotek hela tiden. Så självklart blev man sugen på att dansa tätt intill en snygg kille ^^
Gick sedan ut en stund för att röra på benen i det härliga vårvädret. Men kom hem sedan med kort versel.
Måndag: Då var det dags med praon igen, denna dag kom det tre andra som en hade varit där tidigare och två var helt nya. Man fick visa dom rätt mycket om vad som skulle görs och den känslan var fett najs!  Det var mycket kul som hände och man såg fram emot nästa dag.
Idag (tis): Var inte så värst speciell som man trodde det skulle bli, var sjukt morgontrött och det höll i sig hela dagen oturligt nog. Kom hem vid sextiden och fick inte vara hemma länge innan det var dags för dela ut reklamen. Sen var det bara att åka iväg igen för Peter fyllde år.. suck!
Men men, vad kan man göra åt saken. Ska lägga mig snart ttor ja, vi ses i morgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0