26 - 27 April

Gårdagen: Gårganen slutade roligt mot slutet, annars var dagen rätt tråkig iförsig.På kvällen så gick ja, ibby och minna hem till Julia och spelade en massa spel. Efter en stund kom Emelie och vi beslöt oss för att titta på Sjätte sinnet innan vi la oss för att sova. Emelie som typ somnade hela tiden ville inte sova över så vi följde henne till bussen runt tolv tiden.
När vi kom tillbaka sedan så tog vi fram sängarna och enades om vem som skulle sova vart. Minna som gillar stora utrymmen skulle självklart sträcka ut sig så mycket att ja och ibby fick dela på en säng och fick knappt någon plats.
Idag: När vi vaknade upp idag så hade ja en jäcka nackspärr men det var inte så underligt på hur lilla söta minna sover om nätterna. Vi låg kvar i sängen en stund för att titta klart på filmen som vi somnade till och Julia fick äntligen se slutet medans jag och ibby som faktiskt var vakna och såg filmen sa allting i förväg lite. Vi alla gick hem till oss själva vid halv tolv tiden och sen meckade ja lite med moppen som ja snart ska få köra med. Det är så jävla konstigt att ja inte fått mitt inbetalningslapp ännu, Julia och jojjo fick det liksom redan i torsdags?
Men men, vad ska man göra åt saken. Just nu är ja inne lite på datorn såklart och gör min So läxa samtidigt. Kände att det var dags att lägga på ett kol nu för att få det dära bra betyget innnan sommaren kommer. Vi hörs mer senare!
c

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0