Sportlovet börjar bra!

Juste!
Fast fredagen var fett boring! fick stanna hemma och glo in i väggen för att underhålla migsjälv. Plus att tiden gick jävligt långsamt. Lördagen blev det mer ös på, åkte till stan med Julia för att köpa en present till hennes broder som fyllde år dagen efter. Hittade en snygg gråblå tröjja som fick duga. (ville ha den för mig själv!)  Tog en sista tur runt i stan och sen satt oss till bords och åt en grymt god lunsch. Julia tog någon kycklingmat och ja tog det godaste som fan däromkring. En natchoDeluxe!   NAM NAM!
Söndagen började med att man fick åka till Kista och shoppa med Minna, Hanna, Sophie, Olivia. Köpte själv ett linné, ett par jeans, och lite underkläder...
daden närmade sig åt sitt slut och vi började röra oss hemmåt. Hoppade av vid brommaplan för att fixa för kvällen. (de skulle komma hem till mig och sova över)  De komm vid 6-7 tiden och vi fick vänta på lilla darlingen som vanligt, ca 20 min. Började gå sakta hemmå när man började se en glimt av eld i en papperskorg. Elden spred sig snabbt och snart stod allt i brand. Sophie fick panik och sprang runt och skrek " kalla på hhjälp, det brinner!"  ja sjävl skrattade som en åsna åt henne och försökte samtidigt vara lung. Minna och hon sprang in på Skancid.(ett hotel ca 30 m ifrån) och bad om en brandsläckare.Inom en kort tid kom en från hotellet och släckte branden, vi kände oss som hjältar och gick belåtna därifrån.
Kvällen gick snabbt och det fnittrades som bara den. Somnade med långsamt versel vid 2 tiden och vaknade sen vid 9. morgonen spenderade man i soffan och en läskig film i DVD:n. Alla åkte hem nöjda och belåtna, men ja och minna och olivia åkte till Julia för att hetta upp stämmningen igen med lite bus hos henne!  gick sen hem för att byta om till träning och nu sitter man här efter en tröttsam och rolig träning. Längar efter en ny dag som ska komma och helt njuter av livet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0