22-23 december 2008

Har inget för mig just nu, och när ändå pappa är borta från datorn kan man väl ändå slänga in ett inlägg för att vara lite extra trevlig hehe.
Igår var jag och kära Julia i det lilla Solna centrum för att kolla på nyårsklänningar och handla de sista julklapparna. Hittade minsan en hel del jag skulle vilja ha, men får tänka ekonomiskt denna månad. Mobilräkningen var rätt hög om man säger så..
Julia köpte en present till sin mamma och även den snyggaste klänningen jag har sett på länge! Hon kommer bli så fin så på nyår. Jag åkte däremot därifrån tomhänt. Men vad gör det, jag kommer shoppa som en galning när det är julrea.

Idag har vi bara varit hemma alla i familjen och bakat en massa choklad julgodis, och när jag alltid ska laga/baka något kan ja inte rå för mig att nästan mer än hälften av sakerna hamnar i min mun, det är lite märkligt?
Så nu är hela min mun fylld med mörk choklad vid mungiporna haha.
Om en liten stund bär jag mig ut mot ekerö för en film kväll/ eftermidda med Johan. Det kommer nog bli filmen Shrek 2 eftersom han ville så desperat se den.
Nej nu ska jag ner och göra klart ..den där... chockladen. Har nog ätit för mycket så nu mår man bara illa haha XD.
vi hörs senare!

p.s!
Det är julafton i morgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0