- En seeeg söndag

Hej godmorgon, goddag, godeftermiddag och godkväll!
I dag är det då Söndag. en dag som denna börja komma allt oftare känna det som. Har de tagit bort några veckodagar eller vad?
Eller så är det helt enkelt att tiden går fort nu när det närmar sig jul och man är på ett sådant strålande humör.

Fast inte i dag...
Gårkvällen spenderade man hemma i soffan och med den nya Saw filmen som kom ut för inte så länge sen. Ren besvikelse om ja ska vara ärlig! Den va inte läskig, äcklig eller något utan de som Saw filmerna brukar vara, Så ja kunde gå och lägga mig utan problem i går i alla fall.
Fast där har vi grejen..
Ja gick typ aldrig och la mig? Satt i sängen och läste till musikprovet nästa fredag och även smsade lite med Johan. Sen efter en stund ringde ja honom för ja skulle svara på ett sms som han hade skickat. Och sen var meningen att ja skulle lägga på efter tre min. Men så blev det icke...
Vi pratade faktiskt från 2 till 6 på morgonen i telefonen. Pratade om allt mellan himmel och jord. Haha kändes som att det behövdes. Johan e så rolig när det gäller såna saker. + att han gillar att skämta till sakerna och gärna retas en aning.
Men vid 6 tiden i morse var det dags att lägga på. Det va lika bra det.
Sen kommer pappa och väcker mig vid hal elva för vi TYDLIGEN skulle på julmarknad kl 12 i Ålsten. Och den blev ja självklart tvingad till. Så himla värdelöst! Kunde stannat hemma och pluggat den tiden för ja vet att kvällstider är ja sämst på att plugga. Det är mycket på tv som man vill se och även chatta med alla kompisar om vad de gjort under helgen. Alltså rapportera.

I morgon blir det lite småkul då vi ska åka skridskor på idrotten för fösta gången detta år. Ser alltid fram emot det. Lika kul varje gång att skäma ut sig år ut och år in. Har jämt en massa blåmärken på rumpan efter det haha.


nej nu måste ja börja med läxorna så det inte blir så mycket att göra i veckan.
Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0