En sista shopping

Mamma undrade om jag och lovisa ville åka in till Solna och titta i affärer, och så shoppinggalen som jag är sa jag självklart ja. Lovisa har börjat ta efter mig lite när jag var lika gamal som hon. Då åkte jämt jag och mormor o shoppade nya kläder och leksaker. Lovisa har äntligen börjat gå i mina fotspår!
Hon fick en lång linne-klänning och en vanlig skolklänning, båda mycket söta. Själv fick jag ett par nya ballerina skor av mamma för 99:- på...? nån affär. Och sedan köpte jag själv et halvband med massa grejer på H&M för 49:- och även en korallfärgad-t-skirt från GinaTricot för bara 29:- (slutrea)
Tråkigt nog har man inte så mycket pengar nuförtiden då jag spenderar nästan allt i början av månaden, Men det måste bli skärpning med det. Ska ju ändå spara pengar till min resa till finland för att träffa jami igen. Vi pratar om höstlovet, men inget bestämmt.
Nej nu har jag tagit igen uppdateringen under en hel helg. Dags för att vara social med familjen. I morgon blir det en sista reklam utdelning eftersom jag har sagt upp mig. och det gör man under två veckors tid. så en sista gång får jag hålla ut och springa upp och ner för trapporna på Tunnlandsvägen.
Slänger in lite bilder från mina fynd i dag.
tjingeling!

  

Kommentarer
Postat av: MU

Hej, jättefräsiga skor, snygg t-shirt och coolt halsband

Kram MU

2008-08-19 @ 08:59:22
Postat av: Anonym

tackar :)

2008-08-19 @ 14:24:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0