Helgen i ett nötskal

Denna helg skulle man då spendera den mesta tiden i Ekerö kyrka eftersom det var dags för ledarutbildningen. Det började lite segt med att man skulle samlas redan klockan 9:30 på en lördagmorgon (suck!) Och det gick inte heller att hålla sig pigg de första timmarna då ögonen hela tiden sloknade av ett eller annat skäl.
Men efter lunchen gick allt så fort att helt plötsligt var det kväll och dags att sova (runt 12 tiden) Lite innan vi somnade höll Julia på att leka "larv" med sin sovsäck och då sa vi hela tiden " Julia, sluta larva dig" Så ett gott skratt fick man sig allt som en bra avslutning på dagen.
Sen i morse var allting segt, kroppen orkade inte ta sig fram. Men när det sedan var gudstjänst som höll på i nästan en och enhalv timme började kroppen vakna till av alla bra och härliga låtar som man sjöng och även fick höra.
Julia, jag och emma fick gå några timmar tidigare för att vi skulle spela våran första match med de nya lagen för terminen. Alla var riktigt taggade och det var nog det som gjorde att vi vann roligt nog. Även julias lag som var efter oss gjorde det, så nu är vi riktigt nöjda med oss själva på alla sätt.
Nej, nu ska jag nog titta på film eller göra läxor. Ligger lite efter i skolan i det mesta, av en del personliga skäl. Denna vecka har har inte varit så poppis om man säger så..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0