Helg á la Bea

Ingen uppdatering här inte. Tråkigt för er men ja haft det helluva roligt!

Fredagen:
Jobbade som en gris fram till halv 11 något på kvällen, sedan dök Cindy upp och gjorde mig sällskap hela natten med mycket prat, snacks och film som vi halvsov oss till halva innan vi tillslut gick och ja oss vid 2 tiden.
Lördagen:
Vaknade upp bredvid en dreglande cindy (haha skoja) och lagade en misslyckad omelett till frukost. Sedan bar det av mot jobbet igen, trött och sliten från gårdagen. Vi satt och nästan sov oss igenom tågresan. Cindy skulle på student möte med Maria. Fick sedan gå från jobbet redan vid 6 för det var så lite folk, puh! Tur det! Höll bokstavligen på att dö så trött och seg som ja va. Men sen var det iväg mot ekerö där ja gick över till grannarna för lite fika och bus med Vickan o michel. Slutade med en skräckfilm som gjorde att ja sov kvar för vågade inte gå hem haha.
Söndag:
Vakar upp och säger till migsjälv att idag ska ja plugga. Men tittar ut och känner på vädret = ändrad åsikt. Ja badar i våran klarbyggda pool och solar hela dagen tillsammans med syster, sedan kommer michel och busar och senare gjorde bekir, niklas och vickan oss sällskap.


Här sitter man då, solbränd i ansiktet (som vanligt) och har lite ånger över det icke pluggandet man gjorde idag. Där sprack min plan lite. Men ja har ganska mycket tid i veckan som ja får utnyttja på bästa sätt. Det är trots allt sista plugg veckan för hela årskurs 2. Helt underbart!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0