Praoen är igång!

Äntligen var det dags!
Praoen var igång.
Första dagen var det pirrigt som fan, vi dels åkte lite "fel" med bussen och även att vi inte visste hur man kom in. det ända vi gjorde den dagen var att ta hand om alla djuren som fans i butiken. Som ex: mata dom, byta vatten, städa buren och andra saker. Lite långtråkigt men vafan, det är första dagen!
När det var en timme kvar ville man åka hem och lägga sig i sängen. Och hade även ont i fötterna.
Denna dag, (dag 2)  Var betydligt mycke bättre! Vi visste desutom vad som skulle göras och inga problem stötte vi på under de första 4 timmarna. Men sen fick vi i uppdrag att göra rent i fågelburarna. Det svåra var inte att städa dom, utan att hålla koll på alla dessa 20-30 fåglar som kunde rymma hur lätt som helst. Oturen drabbade mig och två av kanariefåglarna smet. Som tur var fick vi fast dom innan det hade hänt något alvarligt. Men sen kom ett annat fall av fågelrymning. en papegoja hade rymt ur en annan bur som det satt fyra fåglar i, papegojan hade försvunnit i lagret och vi kunde inte hitta den :/
Vi satt oss skamsna hos kaninerna och skämdes över tragedin. Men sedan kom Malin och sa att dom hade fångat den, glädjen for upp i mig. Efter ett tag gick vi till fisk delen av butiken, vi spanade in alla möjliga fiskar som fanns där ochg fick även se hajar som låg i kokonger (dom var inte födda ännu)
Vi hjälpte till att flygga några vattenväxter och skvette ner våra kläder så dom blev dyngsura. Vattnet gjorde oss fnittriga, men eftersom det kom en SKITSNYGG kille till just där vi var blev det ännu fnittrigare. hihi!
eftersom vi ville busa lite skvette vi lite smått stänk på honom för att få uppmärksamhet. men han brydde sig inte.
Tiden gick snabbt och vi hade roligt hela tiden. Lite smått ont i fötterna, men vad gör det när man har kul?
Nu ska ja traska mig till tv:n för att kolla in ytliggare ett avsnitt av LOST!
Vi ses !


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0