Tisdag

Hej folket!
Har inte något roligt eller intressant att berätta i dag, eller jo. Bastun i våran idrottshall började brinna i dag, mitt under träningen! Så de tjejer som hade haft idrott innan oss sprang ut med bara handuk på sig och skrek att det brann i bastun och alla bara WAATH!?
Sen kom vaktmästaren (typ?) med en brannsläckare men tappade den just innan han skulle springa in i omklädningsrummet och då började alla i vår handboll att småfnittra haha. Det såg faktiskt ganska roligt ut!

Men sen blev allt under kontroll efter ett tag, men vi var tvugna att ignorera allting och fortsätta träna ändå, och då tänkte de flesta " haha de brinner bara i bastun, vi måste fortsätta träna även om det kan kosta oss livet här i dag. Aja livet är hårt." haha, så knasigt!

Men annars har det varit lungt och skönt, bara två lektioner sammanlagt och sedan en tröttsam färd hemmåt. Ska träna vid 6 tiden i kväll, inte så jätte taggad med tanke på vädret. Vi ska vara ute och springa den fösta halvtimmen I REGNET. nej nej, inte mysigt....

Antar att vi hörs senare!
puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0