Alanya i sommar

Förra sommaren åke jag och min bästavän Hanna ner till Turkiet och kära Alanya för en veckas helgalen semester och avkoppling. Det var aktiviteter och energi redan från våra första steg i landet till vi satt på flyget hem.
Detta år bestämde vi oss för att köra en tratidionell repris, med bättre eftertanke denna gång förhoppningsvis. Vissa saker blev det helt för mycket av och andra saker uteblev. Därför blir det en TVÅ VECKORS semester där nere tillsammans med två fina flickor till, nämligen Julia och Sophie. Det kommer skrattas, dansas, solas, badas, fotas, skrikas och drickas haha. Därmed en resa med ett klokare huvud, bättre lokalsinne, igenkännande av dåliga och bra saker. Helt enkelt en erfarenhet rikare från förra året.
Det kommer blir AWESOME.
Har börjat kolla runt på olika hotell redan då det är dags att boka snarast. Detta hotell var med på en av våra intresserade listor förra året. Därför vore det kul om man kunde dra dit denna gång! Fin utsikt, härlig pool, bra o fräsh lägenhet, rimligt pris samt härlig miljö.
Kanske vore något?


Kommentarer
Postat av: Julia

hej hej hej test hteahs dsfdsfdg

2012-01-16 @ 13:41:56
URL: http://juwlig.blogg.se/
Postat av: alexandra

Super fin blogg! Följa varandra på bloglovin?:)

2012-02-14 @ 11:26:40
URL: http://thisisalexandras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0